SNACK DENDERLEEUW

Recentebeoordeling


4 sterren uit 751 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Denderleeuw. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 22:46 De kapsalon was koud en de durum was plat en koud
19 sep 2022 om 8:48 Was he lekker
18 sep 2022 om 23:17 Prima!
18 sep 2022 om 16:38 Een hoop onderbakken frieten en saus maar amper vlees. Take away tov ter plaatse is helemaal anders. Jammer!
17 sep 2022 om 16:13 Geen opmerkingen, alles was zoals gevraagd en stipte levering
15 sep 2022 om 19:40 Was heel lekker ,
11 sep 2022 om 18:51 Veel hogere prijzen (ivm energiekosten), maar ineens ook veel minder groenten en vlees op de pita's (de helft nog). De prijsstijging kan ik nog wel begrijpen, maar dat ze dan zo fel besparen op kwaliteit is jammer. Nochtans de lekkerste in DDL/Aalst
11 sep 2022 om 7:25 Snel, lekker en meer dan voldoende
9 sep 2022 om 21:05 Heel snel
8 sep 2022 om 20:55 Eten was warm en kei lekker. Alles is vers zoals altijd.. De beste snack in regio!
3 sep 2022 om 13:32 Een groot Turks brood gevraagd, deze was maar tot de helft gevuld. Amper vlees groentjes en frietjes in. Echt je geld niet waard
24 jul 2022 om 22:16 Ik had een dürum kebab met frieten gevraagd en kreeg een durum zonder frieten. Ik had mij 1,5€ kunnen besparen had ik een durum zonder frieten gewild